Čo zahŕňa poistenie podnikania - Mravcová, Jana
Balík poistení podnikateľa ponúkaný poisťovňou. Poistenie majetku malých podnikateľov proti klasickým živelným a ostatným rizikám. Hodnota poisteného majetku a výška poistnej sumy. Poistenie zmareného zisku - šomážne poistenie. Poistenie zodpovednosti za spôsobenú škodu. Ponuka poisťovní firmám.