Niektoré otázky bezpečnosti v elektronickom obchode - Cárachová, Magdaléna
Systém elektronického obchodovania a jeho časti a komponenty. Bezpečnosť digitálnych dokumentov a ich prenosu. Digitálny podpis. Certifikáty a certifikačné autority.