Štátna podpora poľnohospodárstva - Dovalová, Iveta
Podpora poľnohospodárstva v Slovenskej republike. pri porovnaní podielu celkových prostriedkov, ktoré štát dáva na podporu poľnohospodárstva na hrubom dôchodku, je tento stav takmer dvakrát tak vysoký ako v krajinách EÚ. uskutočňovanie finančnej pomoci prostredníctvom štátnych dotácií. Podporné nástroje pôsobiace v poľnohospodárstve a potravinárstve. Inštitucionálne formy a možné zdroje podpôr.