Európska únia nechce dávať peniaze na paneláky - Zverková, Daniela
Európska únia nepočíta s príspevkami na obnovu panelových domov. Snaha Slovenska a Česka o získanie podpory cez štrukturálne fondy. Panelové domy ako sociálne bývanie. Podiel panelových bytov v niektorých štátoch v Európe.