Procesné riadenie - už existenčná nevyhnutnosť - Šupšák, Jozef
Informačné technológie a ich význam v riadení spoločnosti. Optimalizácia organizačných postupov. Riadenie podnikových procesov. Úspech spoločnosti v závislosti od kvality a komplexnosti podnikových procesov. Procesné riadenie v Železničnej spoločnosti Slovensko.