Finančné nástroje ako predmet účtovníctva - Juríková, Renáta
Právna úprava, účtovanie príslušných druhov finančných nástrojov a poukázanie na niektoré ďalšie problémové okruhy, ktoré súvisia s problematikou finančných nástrojov ako predmetu účtovníctva.