Sociální marketing nesmí sloužit pouhé exhibici - Kopecký, Ladislav
Otázka sociálneho marketingu v USA a v Českej republike. Príklad sociálneho marketingu v USA - Partnerstvo pre Ameriku bez drog. Sociálny marketing neziskových organizácií, nadácií, občianskych združení a cirkevných spoločností. Neprehľadnosť finančných prostriedkov. Sociálna reklama v médiách.