Predpoklady napĺňania podmienok členstva v EÚ zo strany SR a ČR v predvstupovom a povstupovom období - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Úlohy, ktoré zostali pred novými členskými krajinami po vstupe do EÚ. Prehľad vynegociovaných prechodných období požadovaných SR, ČR a EÚ.