Proč řídit celkovou zkušenost zákazníka - Princ, Miroslav
Efektívne riadenie zákazníckej bázy. Meniace sa priority potrieb, ktoré uspokojujú zákazníkov. Skúsenosť versus spokojnosť zákazníka. Aplikácia merania celkovej skúsenosti zákazníka.