Pomaly sa ďalej zájde sporiace programy otvorených podielových fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
Význam sporenia obyvateľov. Sporenie do podielových fondov. Prispôsobenie sa správcov fondov novej daňovej legislatíve. Kedy začať so sporením. Ako začať so sporením. Porovnanie sporiacich schém.