Ženy mají zatraceně velkou ekonomickou sílu - Learnedová, Andrea
Reklamná akcia zamierená na ženy. Ženy a transparentný marketing. Kľúč k transparentnému marketingu. Byť autentický a poľudštiť značku. Prenikanie značky na trh pre ženy.