Kam kráča svetová ekonomika čaká nás mierny alebo výrazný rast? - Baláž, Vladimír
Ekonomický vývoj vo svete v nasledujúcich rokoch. Ukazovatele deficitu verejných financií či bežného účtu platobnej bilancie. Rast HDP v jednotlivých regiónoch sveta. Ekonomická situácia v USA. Hospodársky rast eurozóny. Ázijská ekonomika. Úlohu Japonska v Ázii preberá Čína. Ekonomický rast v Emerging Europe (10 nových členov EÚ plus Turecko a celý Balkán).