Financovanie dopravnej infraštruktúry z fondov Európskej únie - Ivaničková, Marta
Slovenská republika v oblasti realizácie infraštruktúrnych projektov dopravy využívala pomoc Európskych predvstupových fondov - Phare a ISPA. Bola to príprava na využívanie rozvojových a podporných fondov EÚ po vstupe SR do EÚ. Štrukturálne fondy a Kohézny fond - význam a použitie. Metódy výberu prioritných projektov pre financovanie z Kohézneho fondu.