Investovanie a modelovanie komponentov portfólia v penzijných fondoch - Kirchner, Vojtech
Vymedzenie pojmu penzijný fond, penzijná schéma (pension scheme). Pezijné schémy vo Veľkej. Británii. Modelovanie aktíva - pasíva a manažment. Doba návratnosti obligácie.