Cílová skupina děti - Křivánková, Marie
Užívatelia hračiek - deti. Veková kategória detí. Špecifikácia cielovej skupiny detí. Vplyv dieťaťa na rozhodovanie pri nákupe. Segmentácia podľa veku a pohlavia detí. Marketingové aktivity a sezónnosť. Televízia ako bezkonkurenčné médium pre prezentáciu hračiek.