Účtovné výkazy nepodnikateľských účtovných jednotiek účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v SR - Kordošová, Alena, 1970-
Účtovné výkazy, ktoré zostavujú účtovné jednotky zaradené v právnej úprave účtovníctva SR do jednotlivých skupín nepodnikateľských účtovných jednotiek účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Základné rozdiely v zostavovaní a predkladaní účtovných výkazov jednotlivých účtovných jednotiek. Základné rozdiely a osobitosti v obsahu súvahy. Základné rozdiely a osobitosti vo forme a obsahu výkazu ziskov a strát