[Kdy nám bylo nejhůře?] - Rozborilová, Dária
Recenzia na monografiu M. Sekaninu: Kdy nám bylo nejhůře? s podtitulom Hospodářská kríze 30. let 20. století v Československu a nekterá její východiska. Kniha podáva obraz o období, ktoré predchádzalo vzniku hospodárskej krízy, o období, ktoré bolo zmietané hospodárskou krízou, ako aj o období po roku 1933. O období v ktorom sa hľadali východiská, formulovali ciele a vytypovávali najvhodnejšie nástroje na ich dosiahnutie. Vďaka zvolenému prístupu autora monografia podáva v koncentrovanej podobe charakteristiku ekonomického a politického vývoja v Československu v 20. a 30. rokoch 20. storočia.