Analýza vedenia účtovníctva využitím počítačového spracovania - Látečková, Anna
Analýza súčasného stavu vedenia účtovníctva vo vybranom súbore podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. Poukázanie na prednosti, ktoré poskytuje počítačové spracovanie. Realizácia výskumu vo vybranom súbore 30 podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. Prostriedky výpočtovej techniky a produkty softvérových firiem. Postupy spracovania pri vedení účtovníctva.