Japonský prístup k riadeniu kvality - Müllerová, Anita
Riadenie v Japonsku. Skúmanie teórie a praxe japonského systému riadenia. Metódy riadenia personálu. Metodológia prijímania riadiacich rozhodnutí. Systém ringi. Stupne riadenia. Riadenie kvality. Päť prvkov pri riadení kvality.