Nový všeobecný vymeriavací základ a zmeny v sociálnej oblasti od 1. júla 2005 - Macková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z č. 6/2005. Maximálna výška denného vymeriavacieho základu. Osobný mzdový bod a priemerný osobný mzdový bod. Najvyššia dávka garančného poistenia. Praktické príklady.