Povinnosti v podnikaní a sankcie - Mintál, Ján
Prehľad základných povinností vyplývajúcich pre podnikateľské subjekty v oblasti živnostenského podnikania, správneho práva, daňových predpisov, sociálneho a zdravotného zabezpečenia, ako aj pracovného práva.