Daňová povinnosť a miesto zdaniteľného obchodu podľa zákona o DPH - príklady - Bolgáč, Ján, 1959-
Miesto zdaniteľného obchodu, ktoré je rozhodujúcim na určenie krajiny oprávnenej vyberať daň z pridanej hodnoty. Charakteristika miesta dodania tovaru. Príklady.