Event a jak na něj - Klíma, Jan
Spoločenská akcia firmy. Na čo všetko je potrebné dbať, aby spoločenská akcia firmy bola úspešná. Stanovenie cieľa, koho pozvať, správny čas, čo poteší a čo nahnevá, jedlo a nápoje, maličkosti urobia svoje. Zamestnanci na spoločenskej akcii firmy.