Zdaňovanie podnikateľských subjektov SR daňou z príjmov fyzických osôb v roku 2000 - Orda-Oravcová, Alica
Daňové príjmy plynúce zo štátneho rozpočtu v SR v rokoch 1993-2000. Daňovníci dane z príjmu fyzických osôb. Zdaňovanie podnikateľských subjektov SR daňou z príjmov fyzických osôb v roku 2000.