Plyn domácnostiam zdražie
SPP podal na Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) návrh na zvýšenie cien zemného plynu pre domácnosti - tie by sa mali od 1. októbra 2005 zvýšiť o 22 perc. Príčiny, ktoré vedú SPP k zvyšovaniu cien. Nepriaznivý vývoj na medzinárodných trhoch. V dôsledku nárastu cien plynu uvažujú o zvýšení cien aj výrobcovia tepla (už od 1. septembra).