Lacné dovozové vína sťažujú predaj domácich výrobcov - Tolnayová, Mária
Sťažené podmienky predaja pre slovenských vinárov po vstupe do EÚ. Spoločnosť Agro-Movino z Veľkého Krtíša a jej postavenie na slovenskom trhu. Investície do spracovateľskej technológie. Moderný dizajn obalov. Úspechy fabriky vo vinárskych súťažiach.