Zdaňovanie nehnuteľností čakajú limity - Horníková, Zuzana
Doteraz mali samosprávy voľnosť pri určovaní komunálnych daní. Ministerstvo financií zvažuje limitovanie samosprávy pri určovaní miestnych daní. Analýza vývoja dane z nehnuteľností v roku 2005. Zvyšovanie výnosov daní z nehnuteľností oproti predchádzajúcim rokom. Podnikatelia a dane z nehnuteľností. Obavy z diskriminácie.