Možnosti znižovania a eliminácia menového rizika v podmienkach slovenskej podnikateľskej praxe - Laznia, Marcel
Riadenie menového rizika. Zaistenie sa proti menovému riziku. Riadenie menového rizika bez použitia finančných derivátov. Prirodzený hedging. Zaistenie prostredníctvom výberu vhodnej meny. Riadenie menového rizika s použitím finančných derivátov. Zaistenie na opčnom trhu.