Recept na úspech: Značka musí byť zábavná - Zverková, Soňa
Najhodnotnejšie značky sveta. Koniec budovania imidžu značky prostredníctvom masmédií .Hľadanie nových reklamných kanálov. Nová generácia značiek. Snaha urobiť značku zábavnou.