Elektronické informačné zdroje a ich aplikácia vo výučbe a v praxi - Šebejová, Katarína
Elektronické informačné zdroje a ich využívanie a aplikácia v praxi. Elektronické zdroje pokrývajúce platnú legislatívu a ekonomické prostredie. Elektronické zdroje informácií o ekonomickom prostredí v ktorom firma pôsobí. Zdroje informácií a dostupnosť údajov z jednotlivých oblastí - makroekonomické, štatistické, finančné. Povinnosť zverejňovať tieto údaje. Informácie z kapitálového trhu. Produktové databázy. Tvorba produktov, ktoré integrujú údaje z viacerých verejných zdrojov.