Martingálový prístup k výpočtu rezerv v spojitom modeli životného poistenia - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Problematika netto rezerv životného poistenia a porovnanie spôsobu ich definovania klasickým a martingálovým prístupom. Výpočet netto rezervy v spojitom modeli životného poistenia martingálovým prístupom.