Hodnotenie kvality a Certifikáty Nadácie Slovak Gold - Mišún, Ľuboš
Základné ciele a význam Nadácie Slovak Gold. Podiel Nadácie Slovak Gold na kvalite produkcie. Podmienky udeľovania ocenenia kvality Nadáciou Slovak Gold. Počet ocenení v jednotlivých odvetviach za roky 1994-2003. Držitelia Grand Prix Slovak Gold. Systém Slovak Gold v podmienkach EÚ.