Privatizácia v krajinách OECD - Bašová, Alena, 1961-
Otázky privatizácie vo vyspelých krajinách OECD, ich techniky. Ako privatizačné procesy prebiehali vo vybraných krajinách. Celková suma privatizačných príjmov. Privatizácia cez finančný trh, privatizácia mimo finančného trhu. Zákonodarstvo vzťahujúce sa na privatizáciu v Rakúsku, Francúzsku, Holandsku, Španielsku, Veľkej Británii, v Nemecku.