Hodnocení úkolů - Souček, Zdeněk
Strategický kontrolingový systém v podniku. Systém MS OUTLOOK a jeho využitie. Hodnotenie priebehu strategických operácií a výsledkov. Hodnotenie krátkodobých plánov - operatívny kontroling