Kalkulace nákladů, základ controllingu - Serina, Pavol
Kalkulačný systém ako nástroj interného riadenia prosperity podniku. Kalkulácia úplných a neúplných nákladov. Praktické využitie kalkulácie v nákladovom kontrolingu. Informačná podpora kalkulačného systému. Kontroling na všetkých úrovniach riadenia podniku.