Sľubný vzlet na motýlích krídlach - Očkayová, Alexandra
Začiatkom júna 2005 predstavilo Ministerstvo hospodárstva SR nové logo, novú značku Slovensko ako atraktívna destinácia cestovného ruchu a nové trendy v marketingovej komunikácii Slovenskej agentúry pre cestovný ruch. Pokus o efektívnu propagáciu Slovenska v zahraničí. Šance na pôde únie. Zrod novej značky (motýľ). Propagačný spot o Slovensku sa vysiela v Česku, Poľsku a Holandsku. Rôzne marketingové aktivity.