Alternatívne formy investovania - FOREX - Demjan, Valér
FOREX - FOReign EXchange market - trh zahraničných mien - devízový trh. Fungovanie FOREXu, výhody. Základné pojmy FOREXu. Hypotetický príklad investícií na FOREXe.