Využívání intranetu v praxi - Holá, Jana
Interná komunikácia firmy ako dôležitý nástroj riadenia. Interná komunikácia a interné public relations. Vnútorný informačný portál firmy - intranet. Intranet ako živá nástenka a nástroj pre získanie spätnej väzby. Výsledky prieskumu firemnej komunikácie.