Financie na podporu zamestnanosti - Grečnerová, Alena
Výzva na Opatrenie 1.1 Zvýšenie zamestnateľnosti znevýhodnených skupín na trhu práce a skupín ohrozených sociálnym vylúčením. Výzva vyhlásená na Opatrenie 2.1 Stimulovanie a skvalitňovanie vzdelávania pre potreby zamestnávateľov a podnikateľského sektora. Záujemcom umožnia najneskôr do 20. septembra 2005 predložiť projekty týkajúce sa aktivít oprávnených na poskytnutie nenávratného finančného príspevku z Európskeho sociálneho fondu a štátneho rozpočtu.