Systémy RFID v logistice
Silné a slabé stránky systému RFID. Vývoj systému RFID. Príklady aplikácie tohto systému v spoločnosti Quelle, Wal-Mart a Marks & Spencer. Argumenty rýchleho rozšírenia RFID v logistických systémoch. Za akých podmienok je výhodné investovať do RFID a aké šance poskytuje táto technológia. Využitie RFID v porovnaní s čiarovým kódom.