Multimodální logistická centra - Wansley, Michaela
Charakteristika logistického centra. Funkcia logistického centra. Hospodárske aglomerácie ako prirodzené lokality pre logistické centrá. Kritériá pre umiestnenie logistického centra. Trendy vo vývoji multimodálnych logistických centier.