Rastie záujem o trvanlivé mlieko - Ubrežiová, Iveta
Perspektívy mlieka vo vybraných európskych krajinách. Mlieko a mliečne výrobky zlepšujú obchodnú bilanciu krajiny. Nárast výroby mlieka v krajinách EÚ. Mliečne kvóty za roky 2004-2005. Perspektívy na slovenskom, českom a poľskom trhu. Na európskom trhu môžeme pozorovať zvýšený záujem o trvanlivé mlieko.