Zodpovednosť malej firmy závisí od charakteru majiteľa - Gossányi, Vojtech
Definícia pojmu "spoločenská zodpovednosť firmy" - corporate social responsibility (CSR). Malé a stredné podniky v presadzovaní tejto koncepcie. Prejavy spoločenskej zodpovednosti firiem. Dôležitosť osobnej motivácie vlastníka malej firmy. Vytvárenie podnikateľských väzieb a sietí ako účinný nástroj na rozvoj spoločensky zodpovedného podnikania. Aktivity Nadácie Integra v uplatňovaní princípov zodpovedného podnikania. Publikácia: Spoločensky zodpovedné podnikanie - Prehľad základných princípov a príkladov.