Národná banka Slovenska ako centrálna banka - Bačová, Monika
Poukázanie na základné charakteristické znaky centrálnej banky a ich aplikácia na Národnú banku Slovenska ako na centrálnu banku Slovenskej republiky. Definičné znaky centrálnej banky. Postavenie NBS ako centrálnej banky.