Vliv účetních metod v oblasti dlouhodobého majetku na vykazování výkonnosti podniku - Křížová, Zuzana
Problematika zobrazovania a oceňovania dlhodobých aktív v súvislosti s vykazovaním výkonnosti podniku. Klasifikácia dlhodobého hmotného a nehmotného majetku podľa českých účtovných predpisov. Úpravy dlhodobých aktív, ktoré budú uskutočňovať podniky pri prechode na IAS/IFRS.