Diferencie krytia rizík pri poistení domácnosti - Littvová, Zuzana
V poistení domácnosti sa poistenie vzťahuje len na hnuteľné veci tvoriace zariadenie domácnosti, slúžiace k jej prevádzke alebo uspokojovaniu potrieb členov domácnosti. Predmet poistenia. Poistené riziká - rozdelenie rizík. Plnenie poisťovne, limity plnení. Spôsoby zabezpečenia pri domácnostiach.