Přeprava nebezpečných věcí v dopravním systému - Cempírek, Václav
Charakteristika nebezpečných látok. Preprava nebezpečných látok riadená medzinárodnými predpismi. Preprava nebezpečného nákladu železnicou, cestnou, leteckou a námornou dopravou. Povinnosti účastníkov prepravy z hľadiska bezpečnosti.