Interkulturálny manažment - Čepelová, Anna
Politika vzájomného spájania sa kultúr sa stáva čoraz naliehavejšou aj v slovenskom prostredí. Chápanie pojmu interkulturálny manažment ako procesu narábania s kultúrnymi rozdielmi v slovenských podnikoch, a to tak, aby nedošlo k interakcii medzi jednotlivými kultúrami a vytvoril sa tak predpoklad pre rast pridanej hodnoty. Analýza problematiky v slovenskom podnikovom prostredí. Primárny výskum v oblasti interkulturálnych vzťahov. Vybrané výsledky a závery, spracované na základe informácií získanými dotazníkovými metódami.