Nevyhnutnosť reformy systému podpory MSP na Slovensku - Daňková, Alena
Súčasný stav podpory malého a stredného podnikania na Slovensku. Inštitucionálne zabezpečenie systému. Zvýšenie informovanosti a orientácie sa v systéme. Transparentnosť systému. Geografické a odvetvové smerovanie podpory MSP. Efektívnosť poskytovania podpory.