Personální řízení v malé firmě - Dvořáková, Zuzana
Kľúčovou rolou pre prežitie či rast malej firmy hrá vrcholový manažér, ktorý často býva i vlastníkom, pretože určuje strategické zameranie celej organizácie. Níiektorí majitelia si neuvedomujú, že dôležitou oblasťou pre rast firmy je personálne riadenie. Špecifiká personálneho riadenia v malej firme.